Accommodaties

Op de onderliggende pagina’s kunt u uitgebreid onze accommodaties bekijken.

Onze accommodaties zijn genoemd naar Schinderhannes en zijn bendeleden die meer dan 200 jaar geleden op de Trifthütte hun thuisbasis hadden.

Luxe vakantiehuis “Schinderhannes voor 6 personen, welke het gehele jaar door te huur is met groot omheind terras. Gratis WiFi.

Luxe blokhut “Müllerhannes” voor 4 personen, met heerlijke omheinde tuin. Müllerhannes is het gehele jaar te huur. Gratis WiFi.

Trekkershutten ‘Schwarzer Peter en Schwarzer Jonas’

Ideaal voor wandelaars die één (of iets meer) overnachtingen zoeken voor de broodnodige rust na een inspannende wandeldag. Natuurlijk ook geschikt voor iedereen die een kort verblijf in de natuur wil beleven.

De trekkershutten zijn eenvoudig doch comfortabel ingericht. Er is stroom en koud water. Een waterkoker, koffie- en theezakjes staan voor u klaar. Er zijn twee trekkershutten voor twee personen. Gratis WiFi.

Ontbijt en avondeten is op aanvraag mogelijk.

Overige opties:

-Heeft u bij ons Luxe Vakantiehuis Schinderhannes of Luxe Blokhut Müllerhannes geboekt dan is het ook mogelijk om een extra trekkershut te huren als er meerdere personen of oudere kinderen met u mee willen op vakantie.

Bij grote groepen is er de mogelijkheid om het gehele terrein af te huren en alle accommodaties (mits de gewenste periode vrij is). Vraag vrijblijvend informatie aan via mail@hetgroenegeluk.nl of 0049-6756-1599749