Wat u moet weten

Er zijn nog enkele zaken die u moet weten voor u boekt:

Het terrein van de Trifthütte kent geen hoogteverschillen. Onze vakantiehuizen hebben echter wel drempels en zijn daarom niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. 

*U dient de schoonmaakkosten van € 60,00 bij aankomst te voldoen

*Honden gratis verblijf. 

*Wij beschikken niet over een pinautomaat

*WiFi gratis

Luxe Blokhut Müllerhannes

De blokhut beschikt over een houtkachel en bijverwarming. Wij zullen er voor zorgen dat er wat hout voor u klaar ligt om te stoken. Daarna kunt u bij ons haardhout kopen tegen een vergoeding. 

U kunt bij ons een lakenpakket en/of handdoekenpakket bestellen.

Lakenpakket: tweepersoonsbed € 15,00 en eenpersoonsbed € 7,50

Handdoekenpakket € 5,00: Grote en kleine badhanddoek en washand.

Wilt u zelf uw lakenpakket meenemen dan heeft u nodig: twee persoonsbed: Hoeslaken 140 bij 200cm, dekbedovertrek 200 bij 200cm en 2 x kussenslopen. Eenpersoonsbed: Hoeslaken 90 bij 200cm, eenpersoons dekbedovertrek en kussensloop.

Zodra de dagen wat kouder worden leggen wij op ieder bed een schapenvacht.

Luxe Vakantiehuis Schinderhannes

Het vakantiehuis beschikt over centrale verwarming. 

U kunt bij ons een lakenpakket en/of handdoekenpakket bestellen.

Lakenpakket: tweepersoonsbed € 15,00 en eenpersoonsbed € 7,50

Handdoekenpakket € 5,00: Grote en kleine badhanddoek en washand.

Wilt u zelf uw lakenpakket meenemen dan heeft u nodig: twee persoonsbed: Hoeslaken 200 bij 200cm of 2 x 90 bij 200cm, twee maal eenpersoons dekbedovertrek en 2 x kussenslopen. Eenpersoonsbed: Hoeslaken 90 bij 200cm, eenpersoons dekbedovertrek en kussensloop.

Mobiel ontvangst

De Trifthütte is gelegen in een buitengebied midden in de bossen. Daarom kan het zijn dat u in de vakantiehuizen slecht bereik heeft met uw mobile telefoon. Voor beter bereik kunt u een klein stukje de weg oplopen.

TV

Wij hebben geen televisie ontvangst maar een chromecast op de tv bevestigd. Als je bijvoorbeeld een Netflix- of Amazon-app op je telefoon hebt staan, kun je nu films of series op je tv kijken.

Over uw hond(en)

Wij willen graag dat iedere hond bij ons op de Trifthütte kan genieten. Daarom kunnen wij geen loopse teefjes op ons terrein toestaan omdat de reuen die naderhand komen daar erg onrustig van kunnen worden.

Mochten er binnen het hek of op het terrein ongelukjes voorkomen, dan gaan wij ervan uit dat de baas dit opruimt. Op het terrein staan diverse vuilnisbakken waarin u de zakjes kunt deponeren. |

Verder gaan wij er vanuit dat uw hond vlovrij is. Dit ook ter bescherming van de honden die na u in onze accommodatie komen.

Onze vakantiehuizen zijn ook beschikbaar voor gasten zonder honden. Wij zouden het daarom prettig vinden als uw hond niet op de bank/stoel en het bed slaapt.

Ook is het aan te raden om uw maatregelen te nemen tegen teken, daar de Trifthütte midden in het bos ligt.

Uiteraard doen wij er alles aan om te zorgen dat de omheining om de tuin dicht is.  Wij gaan er van uit dat u begrijpt dat wij niet verantwoordelijk kunnen zijn als uw hond zich ondanks de voorzorgsmaatregelen toch buiten de omheining bevindt.

Enkele tips!

Registreer uw hond(en)

Op de website www.tasso.net/tierschutz/registrierung kunt u uw huisdier kosteloos registreren. Mocht de hond weglopen, is er een noodtelefoonnummer beschikbaar, waar u dit kunt melden. Er gaat dan een Amber-alert uit in de omgeving waar de hond voor het laatst gezien is. 

Rabiës (hondsdolheid)

Rabiës komt bijna overal voor in Europa. De ziekte wordt overgebracht via speeksel bij bijtwonden door een besmet dier (o.a. vossen). Vaccineren is verplicht als u naar het buitenland gaat.

Vossenlintworm
De vossenlintworm komt voor in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, het oosten van Frankrijk en Oost-Europa. Door het eten van (uitwerpselen van) besmette knaagdieren kan de hond zich infecteren. Aangezien deze aandoening ook besmettelijk is voor de mens is het belangrijk de hond goed te ontwormen na de vakantie. U kunt door middel van Milbemax (een tablet) of Drontal plus (een tablet) uw huisdier hiervoor beschermen.

Voor meer informatie over vakantie met de hond, zie onderstaande link:

http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/nieuwsbrief/vakantie.html

Voor overige informatie en vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen (zie pagina contact).