Caravan Baronesse

Het Groene Geluk heeft er een nieuwe accommodatie bij :

Caravan Baronesse is vrij gelegen in een beschut hoekje van Het Groene Geluk. Omgeven door groen is het een plekje geworden waar je heerlijk kunt relaxen en tot rust kunt komen…

De gezellige tweepersoons caravan, uiteraard ook uitermate geschikt voor 1 persoon, beschikt over een keuken met koelkast en klein vriesvakje, gaskookplaat, warm en koud water. Aparte slaapkamer met tweepersoons bed (140×200), zithoek met eettafel, toiletruimte met campingtoilet en veel bergruimte. Alle ramen zijn voorzien van insectengaas en verduisteringsrolgordijnen.

Buiten vind u een overdekt paviljoen met eettafel en twee stoelen. Tevens is er een overdekte buitenkeuken met keukenblok, voorzien van warm en koud water, een gaskookplaat, een klein oventje en een elektrische barbecue. De tuin is 90 m2 groot en is volledig omheind (hoogte 1 meter) en beschikt over een tuinset met parasol. Ook is er een regenwatertank en een kampvuurplaats op het terrein.

In de caravan heeft u de beschikking over een campingtoilet. U kunt echter ook gebruik maken van douche en toiletten in de kelder van het hoofdhuis. Aangezien de douche en het toilet in het hoofdhuis alleen via een schuin aflopende helling te bereiken zijn, is de caravan minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Uw hond(en) is van harte welkom en verblijft gratis. Gezien de beschikbare ruimte in de caravan is er binnen plaats voor 1 of 2 honden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Zie Contactgegevens

De caravan wordt vanaf 3 nachten verhuur. Aankomst is om 15.00 uur en vertrek is om 10.00 uur.

De huursom bedraagt € 55,- per nacht inclusief  BTW, stroom en gas.

Schoonmaakkosten € 35,- per verblijf. Gratis WiFi.

Let op: Bij vertrek dient u het campingtoilet zelf te legen en schoon te maken. Bij aankomst zullen wij u laten zien waar u dit kunt doen.

Beschikbaarheid:

Heeft u interesse om in de caravan te verblijven met of zonder hond, dan kunt u ons een e-mail sturen of bellen.

mail@hetgroenegeluk.nl of bel: 0049 6756 1588749