Extra service

Als extra service hebben wij in Luxe Blokhut Müllerhannes en in Luxe Vakantiehuis Schinderhannes diverse Duitse bieren staan om de eerste dorst te lessen. Tevens vindt u er ook Duitse witte en rode wijn en rosé van een lokale wijngaard.

Verder hebben wij Cola, water en Jus d’ Orange voor u neergezet.

Als u hier gebruik van wilt maken kunt u aan de hand van een lijstje zelf bijhouden wat u verbruikt heeft. Aan het einde van uw vakantie kunt u dit bedrag contant afrekenen.

Prijslijst diverse dranken per fles

Water, Cola of Jus d’ Orange € 1,50

Witte en rode wijn en rosé vanaf € 7,50

Bier € 2,00

Voor het eerste bakje koffie zijn er koffiepads, suiker en melk in uw accommodatie aanwezig. Ook een theedoek, handdoek en vaatdoek liggen klaar en Waxinelichtjes en afwasmiddel, diverse kruiden zijn ook aanwezig.

Bij Luxe Blokhut Müllerhannes hebben wij bij uw aankomst al wat hout voor u klaar liggen. Als u meer hout wilt kunt u dat bij ons verkrijgen.

-kist open haard hout € 7,50

-aanmaakblokjes € 1,50

-zak aanmaakhoutjes € 3,-

Bij ons te verkrijgen optioneel en ter plaatse te voldoen:

-Lakenpakket: € 15,00 voor tweepersoonsbed en € 7,50 voor eenpersoonsbed

-Badhanddoekpakket per persoon € 5,-: 1 grote en 1 kleine badhanddoek en 1 washand

Graag horen wij vooraf per e-mail van u als u een lakenpakket en/of handdoekenpakket wilt huren.

WiFi voor alle accommodaties gratis.

Voor onze gasten van de vakantiehuizen en trekkershutten op aanvraag ontbijt € 7,50 p.p. en diner € 12,50 p.p (exclusief drankjes)

In uw accommodatie vind u informatiemappen, folders, kaarten, routebeschrijvingen, boeken, etc.

Voor de hond(en) hebben wij drinkbakken en diverse benches tot uw beschikking, voldoende afsluitbare grote bakken om het hondenvoer in te bewaren. Tevens is er een tekentang en dettol aanwezig. De koelkasten hebben 3 grote vriesladen waar in u onder andere ingevroren hondenvoer kunt bewaren.

big_22978075_0_400-300